Нам знадобиться:
- 500 г курячого філе
- 300 г будь-яких грибів (у нас шампіньйони)
- 70 г сиру
- 3 ст. ложки вершків
- 1 цибулина
- сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
Гриби порізати кубиками.

Обсмажити на олії з подрібненою цибулею, в кінці посолити і поперчити. До грибів додати натертий сир і вершки, перемішати.

Куряче філе відбити, посолити, поперчити.

У центр покласти грибний фарш.

Загорнути, надавши форму «бомбочки», при необхідності заколоти зубочистками.

Загорнути у фольгу (фольгу попередньо змастити олією).

Запікати в духовці при температурі 200 °С 30 хвилин, після чого зняти фольгу і дати підрум’янитися «бомбочкам» ще 5-10 хвилин.

Смачного 😉

0 коментарів до “Курячі “бомбочки””Додати →