Нам знадобиться:
- куряча печінка – 400 г
- цибуля – 2 шт.
- сметана – 200 г
- вода кип’ячена – 50 мл.
- томатний соус – 2 ст.л.
- сіль – за смаком
- олія – 5 ст.л.
Спосіб приготування:
Курячу печінку промити, нарізати дрібно, видалити жилки.
Нагріти олію, викласти печінку. Обсмажити протягом 8 хвилин.
Почистити і нарізати цибулю. Обсмажити окремо.
З’єднати смажену печінку і цибулю, посолити.
Додати томатний соус. Обсмажити 2 хвилини.
Влити трохи води. Тушкувати протягом 8-10 хвилин.
Додати сметану, довести до кипіння. Вимкнути.
Куряча печінка в сметані готова. На гарнір може бути рис, макарони, картопля, гречка.
Смачного 😉
0 коментарів до “Куряча печінка в сметані”Додати →