Короп в духовці

Короп в духовці

Нам знадобиться:

  • короп – 1-2 шт.
  • картопля – на гарнір
  • вершкове масло + сметана – за смаком
  • зелень + часник – за смаком
  • лимон + розмарин – – за смаком
  • цибуля – 1 шт.

Спосіб приготування:

Короп чистимо, промиваємо і робимо надрізи з двох сторін. Форму застеляємо фольгою, трішки змащуємо олією, викладаємо порізану кільцями цибулю, а зверху на неї нашого коропа.

Дрібно нарізаємо кріп, петрушку і часник. Це буде суміш для картоплі. Розтоплюємо трішки вершкове масло, змішуємо зі сметаною, сіллю та перцем. Окремо півкільцями нарізаємо лимон.Чистимо і нарізаємо картоплю. Паралельно ставимо розігріватись духовку до 200 градусів. Все змащуємо нашим соусом. У надрізи коропа кладемо лимон і посипаємо рибу розмарином. Картоплю посипаємо зеленню і часником.

Випікаємо 30-35 хв. при температурі 200 градусів.

Виходить неймовірно смачна і ароматна страва!

Чудово підійде для вечері.

Рецепт коропа в духовці

Смачного 😉

0 коментарів до “Короп в духовціДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *