Картопляні галушки з м’ясом

Нам знадобиться:

  • картопля – 400 г
  • борошно – 250-350 г
  • манна крупа – 2 ст. л.
  • яйця – 1 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • куряче філе – 250-300 г
  • цибуля – 1 шт.
  • вода – 30 мл

Спосіб приготування:

Картоплю зварити до готовності, зробити пюре. Коли картопля охолоне – змішайте її в глибокій мисці з манною крупою і яйцем. Перемішати до однорідності.

Борошно додавати порційно.

Замісити не дуже круте еластичне тісто, воно має трохи прилипати до пальців. Накрийте тісто рушником і залиште на пів години.

Робимо фарш з курячого філе, з додаванням цибулі. Солимо, перчимо за смаком, додаємо спеції. Вливаємо воду і добре вимішуємо.

Все тісто розділяємо на рівні невеликі шматки. З кожного шматка тіста робимо невеликі коржики, в центр яких чайною ложкою викладаємо фарш.

Краї тіста з’єднуємо вгорі, формуючи своєрідну торбинку, як показано на фото. Це робимо з усім тістом.

В каструлі доводимо до кипіння підсолену воду, в неї опускаємо підготовлені галушки. Варимо до їх спливання на поверхню, після чого зменшуємо вогонь і варимо ще кілька хвилин до повної готовності.

Готові картопляні галушки з м’ясом подаємо з підсмаженою цибулею.

Смачного 😉

0 коментарів до “Картопляні галушки з м’ясомДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *