Нам знадобиться:
- патисони – 2-3 шт.
- курячі сердечка – 200 г
- морква – 1 шт.
- вершки (10%) – 3 ст. л.
- олія – 4 ст. л.
- зелена цибуля – 1 шт.
- корінь петрушки – 1 шт.
- томатна паста – 3 ст. л.
- цибуля – 1 шт.
- часник – 1 зубчик
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Моркву і корінь петрушки помити, почистити, нарізати соломкою. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. На сковороді розігріти 2 ст. л. олії, покласти моркву, корінь петрушки і цибулю, обсмажувати 3 хв. Додати вершки і тушкувати до готовності, 10 хвилин. Перекласти в миску.
Сердечка вимити і дрібно нарізати. На окремій сковороді розігріти олію і обсмажити сердечка 10-15 хвилин, періодично помішуючи. З’єднати з тушкованими овочами. Додати томатну пасту.
Зелену цибулю помити, обсушити і порізати. Часник почистити і роздавити. Додати в підготовлений фарш цибулю, часник, сіль і перець. Перемішати.
Патисони вимити, зрізати верхівку з плодоніжкою і акуратно вийняти середину.
У широкій каструлі закип’ятити воду. Опустити в неї патисони та зрізані верхівки на 3 хв. Дістати з каструлі і покласти на паперові серветки зрізом вниз. Залишити на 5 хв.
Розігріти духовку до 180 ° С. Деко змастити олією. Наповнити патисони начинкою, накрити верхівками, помістити на деко і збризнути олією. Запікати 25 хв.
Патисони, фаршировані курячими сердечками готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Фаршировані патисони”Додати →