Цукерки "П'яна вишня"

Цукерки “П’яна вишня”

Нам знадобиться:

  • коньяк – 100 мл
  • чорний шоколад – 100 г
  • вишні – 200 г
  • білий шоколад – для презентації (за бажанням)

Спосіб приготування:

Виймаємо кісточки з вишень.

Заливаємо вишні коньяком і ставимо в холод на 10-12 годин. Якщо Ви хочете отримати цукерки з більш легким коньячним відтінком – то на 4-5 годин.

Через зазначений час відкидаємо вишні на друшлаг, щоб вони добре стекли.

Шоколад розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані. Потім за допомогою дерев’яної шпажки занурюємо вишні в шоколад, трохи обтрушуємо від надлишків шоколаду і перекладаємо на заздалегідь приготовлену тарілочку.

Декоруємо цукерки білим шоколадом.

Цукерки “П’яна вишня” готові! Можна подавати до столу.

Рецепт цукерок "П'яна вишня"

Смачного 😉

0 коментарів до “Цукерки “П’яна вишня”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *