Нам знадобиться:
- м’який творог – 400 г
- яйце – 3 шт.
- вершки (33%) – 150 мл
- шоколад – 150 г
- цукор – 50 г
- молоко – 50 мл
- крохмаль – 2 ст.л.
- ягоди і цукрова пудра – для прикраси
Спосіб приготування:
Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані.
Яйця збити з цукром і змішати з вершками. Можна ще додати ваніль для насиченого аромату.
У чашці розвести крохмаль в молоці (можна і в воді) і додати до яєчної суміші.
Яєчну суміш змішати з шоколадом. Туди ж додати і сир.
Все ретельно перемішати і вилити в форму змащену маслом.
Випікати при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.
Остиглу запіканку порізати на порційні шматочки.
Можна прикрасити ягодами і цукровою пудрою.
Смачного 😉
0 коментарів до “Кремова запіканка з шоколадом”Додати →