Нам знадобиться:
- яблука – 4 шт.
- сир філадельфія – 140 г
- цукор – 40 г
- ванільний цукор – 1 ч. л.
- яйце – 1 шт.
- кориця (мелена) – 1 ч. л.
- подрібнене печиво – за смаком
- грецькі горіхи – за смаком
Спосіб приготування:
Зрізати верхівки у яблук. Зробити надріз по колу.
Акуратно ложкою вишкребти м’якоть – вона не знадобиться.
Повинні вийти яблучні «стаканчики».
У мисці збити сир з цукром. Додати ванілін (або ванільний цукор), яйце, корицю і збити до гладкості.
На 2/3 заповнити кожне яблуко начинкою. Поставити яблука на деко (можна застелити пергаментом). Стежити, щоб вони один одного не торкалися. Запікати в духовці при 180 градусах 25-30 хвилин – до тих пір, поки начинка не підніметься до краю яблук.
Викласти на тарілку, остудити до кімнатної температури. Можна подавати охолодженими (остудити в холодильнику 2-3 години). При подачі посипати меленим печивом і прикрасити горішками.
Смачного 😉
0 коментарів до “Чізкейк в яблуках”Додати →