Батончики “Баунті”

Нам знадобиться:

  • кокосова стружка – 200 г
  • вершки (20%) – 200 мл
  • молочний шоколад – 300 г
  • цукор – 85 г
  • вершкове масло – 50 г

Спосіб приготування:

На малому вогні розтопити вершкове масло, вершки і цукор (не кип’ятити).

Забираємо з вогню.

Додаємо кокосову стружку. Все це добре перемішуємо.

Всю цю масу викласти у форму (можна застелити пергаментом) і поставити в холодильник на годину (або в морозилку, так краще і швидше застигає).

Після цього розрізаємо заготовку на батончики.

Заокруглюємо кути і знову ставимо в морозилку на 3-4 години.

Тепер будемо покривати наші батончики шоколадною глазур’ю. Для цього ламаємо шоколад і розтоплюємо його на водяній бані. Виймаємо з морозилки по 1-2 шт. батончики і занурюємо їх у розтоплений шоколад. Спочатку верх і боки.

Шоколад швидко застигає. Потім низ батончиків.

Ось так виходить.

Кладемо знову застигати.

Можна прикрасити батончики зверху білим шоколадом. А можна залишити такими як вийшли.

За бажанням можна покрити деякі батончики білим шоколадом.

Смачного 😉

0 коментарів до “Батончики “Баунті”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *