Нам знадобиться:
- кокосова стружка – 200 г
- вершки (20%) – 200 мл
- молочний шоколад – 300 г
- цукор – 85 г
- вершкове масло – 50 г
Спосіб приготування:
На малому вогні розтопити вершкове масло, вершки і цукор (не кип’ятити).
Забираємо з вогню.
Додаємо кокосову стружку. Все це добре перемішуємо.
Всю цю масу викласти у форму (можна застелити пергаментом) і поставити в холодильник на годину (або в морозилку, так краще і швидше застигає).
Після цього розрізаємо заготовку на батончики.
Заокруглюємо кути і знову ставимо в морозилку на 3-4 години.
Тепер будемо покривати наші батончики шоколадною глазур’ю. Для цього ламаємо шоколад і розтоплюємо його на водяній бані. Виймаємо з морозилки по 1-2 шт. батончики і занурюємо їх у розтоплений шоколад. Спочатку верх і боки.
Шоколад швидко застигає. Потім низ батончиків.
Ось так виходить.
Кладемо знову застигати.
Можна прикрасити батончики зверху білим шоколадом. А можна залишити такими як вийшли.
За бажанням можна покрити деякі батончики білим шоколадом.
Смачного 😉
0 коментарів до “Батончики “Баунті””Додати →