Нам знадобиться:
- курячі крильця (без крайньої фаланги) – 3 кг (приблизно 40 шт.)
- сіль – 2 ст. л. без верху
- винний оцет – 5 ст. л.
- паприка – 20 г
- часник – 1 велика головка (розчавати кожен зубчик)
- цибуля (велика) – 3 шт.
- оливкова олія – 100 мл
- суміш перців – 1 ч. л.
- імбир мелений сухий – 2 ч. л. з верхом
Для соусу:
- натуральний йогурт – 250 г
- бринза/фета – 100 г
- свіжа зелень – 1 пучок
- часник – за смаком
- чорний перець – за смаком
Спосіб приготування:
Маринувати для дачі або пікніка зручно в пакетах. Візьміть 3 великі пакети і вкладіть один в інший. Потім зав’яжіть пакет і рівномірно розподіліть крильця і маринад всередині.
Перед смаженням заберіть цибулю.
Якщо ви любите більш гострі крильця – додайте 1-2 ч. л. перцю. Винний оцет можна замінити лимонним соком.
Для приготування соусу перебийте всі необхідні інгредієнти в блендері.
Смачного 😉
0 коментарів до “Курячі крильця барбекю”Додати →