Нам знадобиться:
- червона цибуля – 1 шт.
- кавун – 3-4 шматочки
- оливкова олія – 3 ст. л.
- червоний винний оцет – 2 ст. л.
- сіль – за смаком
- м’ята (порізана) – 2 ст. л.
- фета – 70 г
- перець чилі – за смаком
Спосіб приготування:
Цибулю наріжте півкільцями і покладіть в миску. Залийте невеликою кількістю води і 1 чайною ложкою оцту. Залиште на 5 хвилин. Процідіть і промийте. Перекладіть на паперовий рушник. Розігрійте гриль до середньої температури. Змастіть оливковою олією скибочки кавуна. Обсмажуйте по 3 хвилини з кожного боку. Зніміть з вогню. Перекладіть кавун, нарізаний на скибочки, в салатницю. Додайте до кавуна цибулю та інші інгредієнти. Перемішайте. Залиште на кілька хвилин і подавайте до столу!
Смачного 😉
0 коментарів до “Кавун на грилі”Додати →