Нам знадобиться:
- тушки кальмара – 4 шт.
- печериці – 300 г
- сир – 150 г
- яйця – 6 шт.
- кріп – невеликий пучок
- олія
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Гриби нарізати пластинками, кріп дрібно нарізати, натерти сир.
У сковорідці на середньому вогні розігріти 2 ст. л. олії. Всипати гриби, смажити, помішуючи, до м’якості, близько 5 хвилин.
До грибів вибиваємо яйця, солимо, перчимо. Смажимо, розмішуючи яйця, допоки суміш не схопиться (близько 3 хв). Додаємо кріп і сир, перемішуємо.
Тушки кальмарів фаршируємо яєчно-грибною сумішшю. Заколюємо зубочистками.
Змащуємо кальмарів олією, викладаємо у форму і ставимо у розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Готові фаршировані кальмари подавати гарячими або охолодженими, як закуску.
Смачного 😉
0 коментарів до “Фаршировані кальмари”Додати →