Нам знадобиться:
- цукор – 70 г
- борошно – 70 г
- розпушувач – 5 г
- морква – 100 г
- апельсин – 1 шт.
- яйця – 1 шт.
- оливкова олія – 70 мл
- кориця
- цукрова пудра 40 г
Спосіб приготування:
Міксером збити оливкову олію, цукор і корицю, протягом 2 хвилини. Додати яйце і знову перемішати.
Натерти цедру апельсина, додати в міксер сік апельсина, а цедру залишити на потім.
Борошно змішати з розпушувачем, просіяти і додати в міксер, знову перемішати. У тісто додати натерту моркву.
Форму змастити вершковим маслом, перелити тісто і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 40-45 хвилин.
Змішати цукрову пудру з 20 мл води і цедрою. Змастити цією глазур’ю готовий пиріг.
Смачного 😉
0 коментарів до “Морквяний пиріг з апельсином”Додати →