Нам знадобиться:
- вершкове масло – 60 г
- молоко – 500 мл
- шпинат – 200 г
- борошно – 40 г
- сир – 100 г
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Ставимо на вогонь кастрюльку з вершковим маслом, додаємо борошно, потім потроху, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудки, вливаємо молоко. І постійно помішуючи варимо до загустіння соусу.
Сир натираємо на крупній тертці. Додаємо в гарячий соус.
Перемішуємо.
Шпинат з’єднуємо з половиною соусу і збиваємо блендером (якщо шпинат дрібно нарізаний, то можна цей крок пропустити).
З’єднуємо з рештою соусу.
Приправляємо сіллю за смаком і перемішуємо. Подаємо теплим або повністю охолодженим. Зберігати такий соус краще накритим харчовою плівкою.
Смачного 😉
0 коментарів до “Сирний соус зі шпинатом”Додати →