Нам знадобиться:
- печериці заморожені – 100 г
- плавлений сирок – 1 шт.
- цибуля – 2 шт.
- молоко – 250 мл
- сіль, перець – за смаком
- олія
Спосіб приготування:
Цибулю нарізати дрібними кубиками.
Підготуйте заморожені гриби, але не розморожуйте їх. Вони повинні бути твердими. Даний соус можна приготувати і зі свіжими грибами, тоді їх просто доведеться порізати дуже дрібно.
Обсмажити цибулю.
Заморожені гриби кладемо в пакет. Беремо молоточок для м’яса і гарно їх відбиваємо. Гриби розкришаться всередині пакету. Тепер викладіть їх на сковорідку.
Має вийти не нарізка, але і не каша. Шматочки грибів будуть різного розміру, але в кінцевому підсумку соус буде густим і смачним.
Обсмажте гриби з цибулею до готовності. Влийте молоко. Натріть на тертці плавлений сирок. Швидко виделкою або вінчиком перемішайте сирок з молоком і грибами. Розминайте шматочки сиру до повного його розчинення в молоці. Молоко буде кипіти на середньому вогні. Вогонь краще зробити поменше, але постійно розмішуючи, повністю розчинити сирок.
Подайте до столу. У міру остигання соус буде густіти.
Смачного 😉
0 коментарів до “Соус з грибами і сиром”Додати →