Соус з грибами і сиром

Нам знадобиться:

  • печериці заморожені – 100 г
  • плавлений сирок – 1 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • молоко – 250 мл
  • сіль, перець – за смаком
  • олія

Спосіб приготування:

Цибулю нарізати дрібними кубиками.

Підготуйте заморожені гриби, але не розморожуйте їх. Вони повинні бути твердими. Даний соус можна приготувати і зі свіжими грибами, тоді їх просто доведеться порізати дуже дрібно.

Обсмажити цибулю.

Заморожені гриби кладемо в пакет. Беремо молоточок для м’яса і гарно їх відбиваємо. Гриби розкришаться всередині пакету. Тепер викладіть їх на сковорідку.
Має вийти не нарізка, але і не каша. Шматочки грибів будуть різного розміру, але в кінцевому підсумку соус буде густим і смачним.

Обсмажте гриби з цибулею до готовності. Влийте молоко. Натріть на тертці плавлений сирок. Швидко виделкою або вінчиком перемішайте сирок з молоком і грибами. Розминайте шматочки сиру до повного його розчинення в молоці. Молоко буде кипіти на середньому вогні. Вогонь краще зробити поменше, але постійно розмішуючи, повністю розчинити сирок.

Подайте до столу. У міру остигання соус буде густіти.

рецепт соусу з грами і сиром

Смачного 😉

0 коментарів до “Соус з грибами і сиромДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *