Нам знадобиться:
- 2 великих авокадо
- 1/2 сушеного чилі
- 1 зубчик часнику
- 2 ст. л. води
- 1 помідор
- 1/2 цибулини
- 1 лимон
- оливкова олія
- 1 ч. л. нарізаної кінзи
- сіль за смаком
Спосіб приготування:
Вийміть зернятка з половини перцю чилі і покладіть його у ступку. Очистіть зубчик часнику, розріжте на дві половинки і також покладіть у ступку. Розітріть часник і чилі.
Долийте у ступку воду (приблизно 2 ст. л.) і залиште на 10 хвилин.
Очистіть помідор від шкірки, наріжте невеликими кубиками.
Половинку цибулі мілко поріжте.
Очистіть авокадо, вийміть кісточку. Розімніть м’якоть виделкою.
Процідіть в миску суміш із часнику і чилі через сито або марлю.
Змішайте п’юре авокадо з цибулею і помідором.
Вичавіть сік з лимона і вилийте його в масу, потім додайте туди ж трохи оливкової олії і проціджену суміш часнику і перцю чилі.
Спробуйте і посоліть по смаку. Додайте мілко нарізану кінзу і ретельно перемішайте.
Соус гуакамоле готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Гуакамоле”Додати →