Нам знадобиться:
- капуста – 900 г
- помідори – 350 г
- морква – 500 г
- болгарський перець – 500 г
- цибуля – 300 г
- перець чилі – 1 стручок
- лавровий лист – 4-6 листків
- цукор – 60 г
- винний оцет – 120 мл
- сіль – 15 г
- оливкова олія – 200 мл
Спосіб приготування:
Моркву нарізати дрібною соломкою. Найкраще це зробити за допомогою спеціальної тертки або овочерізки. Болгарський перець нарізаємо таким самим чином.
Шаткуємо капусту.
Помідори потрібно нарізати тонкими слайсами.
Цибулю також потрібно нарізати дуже тонкими кільцями.
Нарізані овочі кладемо у глибоку миску, додаємо дрібно нарізаний червоний гострий перець. Додаємо сіль, цукор і винний оцет. Добре перемішуємо і залишаємо овочі на 10-15 хвилин.
Після цього заправляємо салат оливковою олією, перемішуємо. Для аромату можна додати кілька горошин чорного перцю і лавровий лист.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат до шашлику”Додати →