Нам знадобиться:
- обрізки риби, хвости, хребти, голови – скільки є
- тріска – 800 г
- картопля – 6 шт.
- цибуля – 2 шт.
- помідори свіжі – 5 шт.
- горілка – 100 г
- перець чорний горошком – 6 шт.
- перець духмяний – 2 шт.
- перець чорний мелений – 1 ч. л.
- лавровий лист – 3 шт.
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Зварити бульйон. Для цього рибні обрізки, хвости, хребти, голови залити холодною водою, дати закипіти, зняти піну і варити на середньому вогні хвилин 20. Потім бульйон процідити. Картоплю порізати крупно. Цибулю порізати кубиками. Помідори порізати довільно.
Бульйон довести до кипіння, додати в нього картоплю, цибулю, перець.
Зменшити вогонь до середнього і варити 15 хвилин.
Тріску порізати великими шматками – так, щоб одного-двох вистачило на порцію.
Додати вогню, додати в суп рибу, після цього додати помідори, знову зменшити вогонь до середнього.Через 5 хвилин влити горілку, варити ще 5 хвилин, покласти лавровий лист, зняти суп з вогню, накрити кришкою і дати настоятися.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп з тріски з овочами”Додати →