Нам знадобиться:
- яловичина (вирізка) – 800 г
- бринза – 150 г
- томати в’ялені – 10 шт.
- соус брусничний – 1 ст. л.
- оливкова олія – 1 ст. л.
- базилік – за смаком
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Яловичину зачистити від плівок. Розрізати “книжкою” 1 см завтовшки.
Накрити харчовою плівкою, відбити.
Нарізати бринзу, викласти її на добре посолене і поперчене м’ясо. Між шматочками бринзи викласти в’ялені томати.
Полити брусничним соусом, згорнути рулетом, зв’язати ниткою.
Обсмажити на оливковій олії до рум’яної скоринки з усіх боків. Посолити і поперчити верх рулету. Довести до готовності в попередньо розігрітій духовці при 180 градусах протягом 30 хвилин (м’ясо вийде медіум). Якщо любите добре просмажене м’ясо, тоді готуйте 70-80 хвилин. Час від часу поливайте рулет соком, що виділився. При подачі не забудьте зняти нитки.
Смачного 😉
0 коментарів до “Яловичина з бринзою і в’яленими томатами”Додати →