Нам знадобиться:
- філе індички – 500 г
- яйце – 1 шт.
- олія – 5 ст. л.
- сіль – 1 ч. л.
- спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Філе індички потрібно нарізати рівними стейками товщиною близько сантиметра.
Підготувати кляр. Яйце вибиваємо в зручну глибоку мисочку. Додаємо сіль і спеції.
Перемішати виделкою або збити міксером.
Філе відбити молоточком з обох сторін.
Кожен шматок опустити в яйце зі спеціями і одразу ж поставити на розігріту сковорідку. Обсмажити відбивні з обох сторін.
Відбивні з індички чудово смакують з будь-яким гарніром, овочами та зеленню.
Смачного 😉
0 коментарів до “Відбивні з індички”Додати →