Відбивні з індички

Відбивні з індички

Нам знадобиться:

  • філе індички – 500 г
  • яйце – 1 шт.
  • олія – 5 ст. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Філе індички потрібно нарізати рівними стейками товщиною близько сантиметра.

Підготувати кляр. Яйце вибиваємо в зручну глибоку мисочку. Додаємо сіль і спеції.

Перемішати виделкою або збити міксером.

Філе відбити молоточком з обох сторін.

Кожен шматок опустити в яйце зі спеціями і одразу ж поставити на розігріту сковорідку. Обсмажити відбивні з обох сторін.

Відбивні з індички чудово смакують з будь-яким гарніром, овочами та зеленню.

Смачного 😉

0 коментарів до “Відбивні з індичкиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *