Нам знадобиться:
- філе стегна індички – 900 г
- гірчиця французька в зернах – 2 ст. л.
- чебрець свіжий – 3 гілочки
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Філе стегна індички посолити, поперчити, намастити гірчицею і викласти гілочки чебрецю. Чебрець, можна замінити на розмарин, страва тоді отримає інший смак і аромат.
Згорнути в рулет, не затягуючи нитками.
Загорнути кожен рулет у фольгу, так щоб шви опинилися зверху. При приготуванні сік залишиться всередині і м’ясо вийде ніжним і соковитим. Можна загорнути в два шари, щоб фольга не порвалася.
Викласти в форму для запікання. Розігріти духовку до 180 градусів і готувати протягом 1,5 годин. (Час приготування збільшити, якщо вага індички більша).
Філе індички в духовці готове.
Смачного 😉
0 коментарів до “Філе індички в духовці”Додати →