Нам знадобиться:
- борошно пшеничне – 550 г
- яйце – 1 шт.
- свинина (шия) – 300 г
- цибуля – 1 шт.
- яловичина -330 г
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Борошно змішайте з сіллю, просійте, зробіть ямку. У неї додайте яйце, влийте 300 мл води і замісіть тісто. Готове тісто загорніть в плівку і залиште на 30 хвилин.
М’ясо наріжте невеликими шматочками, очистіть від жил і зріжте зайвий жир. У блендері подрібніть м’ясо до стану фаршу. Так само подрібніть цибулю. Змішайте фарш з цибулею, додайте трохи води або бульйону, сіль, перець і добре перемішайте.
Тісто тонко розкачайте і за допомогою склянки виріжте кола діаметром 7-8 см. На середину кожного кружка покладіть по чайній ложці фаршу. Складіть кружечок навпіл і щільно зліпіть краї. Краї півкола з’єднайте між собою, щоб вийшла потрібна форма. Далі можна пельмені заморозити або варити декілька хвилин в киплячій воді до готовності.
Смачного 😉
0 коментарів до “Домашні пельмені”Додати →