Нам знадобиться:
- арахісове масло – 1 скл.
- подрібнений крекер – 1 скл.
- цукрова пудра – 1 скл.
- вершкове масло – 1/8 скл.
- чорний шоколад – 100 г
Спосіб приготування:
Крекер подрібнюємо за допомогою качалки.
В глибоку миску кладемо арахісове масло (можна брати з горішками), подрібнений крекер, цукрову пудру і вершкове масло, кімнатної температури.
Вимісити руками до однорідності.
Сформувати кульки і поставити в морозилку мінімум на 20 хвилин.
Шоколад розтопити на водяній бані і заглазурувати цукерки.
Дати глазурі застигнути.
Цукерки готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Цукерки “Peanut butter balls””Додати →