Нам знадобиться:
- капуста – 250 г
- селера – 100 г
- яблучний оцет – 45 мл
- морська сіль – 1/4 ч. л.
- морква – 150 г
- яблуко – 1 шт.
- кунжутна олія – 45 мл
- цукор – 5 г
- кунжут – 20 г
- чорний перець за смаком
Спосіб приготування:
Нашаткувати капусту.
Моркву очистити і натерти на крупній тертці.
Кілька стебел селери нарізати тонкими скибочками.
Яблуко очистити від шкірки і серцевини та нарізати невеликими шматочками. Всі овочі покласти в миску.
Приготувати заправку, для цього: яблучний оцет, сіль, кунжутну олію, цукор і чорний перець з’єднати і інтенсивно перемішати до однорідної консистенції.
Додати в салат заправку і перемішати. При подачі посипати насінням кунжуту.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат з капустою та селерою”Додати →