Нам знадобиться:
- свинина – 150 г
- лапша (пшенична) – 70 г
- бульйон (курячий) – 500 мл
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- імбир (мелений) – за смаком
- соєвий соус – 3 ст. л.
- часник – 2 зубчики
- перепелині яйця – 2 шт.
- оливкова олія – 1 ст. л.
- зелена цибуля – 15 г
- сіль, перець – за смаком
- спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Свинину промити в холодній воді, а потім промокнути паперовими рушниками. Важливо прибрати залишки вологи, так як м’ясо буде необхідно обсмажити. Нарізати свинину на невеликі шматочки. Після цього додати до м’яса сіль, перець, спеції, соєвий соус і подрібнений часник.
Моркву очистити і натерти на крупній тертці.
Цибулю почистити і нарізати дуже тонкими півкільцями.
Нагріти олію в сковороді. Як тільки олія добре нагріється, додати цибулю з морквою. Коли вони трішки підсмажаться, додати в сковорідку вже підготовлене м’ясо. Обсмажити скибочки м’яса, потім влити невелику кількість води і довести до готовності.
Поставити воду для локшини. Зварити локшину відповідно до інструкції на упаковці. Потім локшину відкинути на друшляк.
У бульйон (після того як буде зварений бульйон, його необхідно процідити, щоб він був прозорим) додати соєвий соус, перемішати. Коли всі складові для японського супу Рамен будуть готові, необхідно викласти в ємність спочатку локшину, зверху на неї викласти м’ясо з овочами, залити все гарячим бульйоном. Готову страву посипати нарізаною зеленою цибулею, додати половинки зварених перепелиних яєць. Присмачити суп улюбленими спеціями.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп “Рамен””Додати →