рамен

Суп “Рамен”

Нам знадобиться:

  • свинина – 150 г
  • лапша (пшенична) – 70 г
  • бульйон (курячий) – 500 мл
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • імбир (мелений) – за смаком
  • соєвий соус – 3 ст. л.
  • часник – 2 зубчики
  • перепелині яйця – 2 шт.
  • оливкова олія – 1 ст. л.
  • зелена цибуля – 15 г
  • сіль, перець – за смаком
  • спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Свинину промити в холодній воді, а потім промокнути паперовими рушниками. Важливо прибрати залишки вологи, так як м’ясо буде необхідно обсмажити. Нарізати свинину на невеликі шматочки. Після цього додати до м’яса сіль, перець, спеції, соєвий соус і подрібнений часник.

Моркву очистити і натерти на крупній тертці.

Цибулю почистити і нарізати дуже тонкими півкільцями.

Нагріти олію в сковороді. Як тільки олія добре нагріється, додати цибулю з морквою. Коли вони трішки підсмажаться, додати в сковорідку вже підготовлене м’ясо. Обсмажити скибочки м’яса, потім влити невелику кількість води і довести до готовності.

Поставити воду для локшини. Зварити локшину відповідно до інструкції на упаковці. Потім локшину відкинути на друшляк.

У бульйон (після того як буде зварений бульйон, його необхідно процідити, щоб він був прозорим) додати соєвий соус, перемішати. Коли всі складові для японського супу Рамен будуть готові, необхідно викласти в ємність спочатку локшину, зверху на неї викласти м’ясо з овочами, залити все гарячим бульйоном. Готову страву посипати нарізаною зеленою цибулею, додати половинки зварених перепелиних яєць. Присмачити суп улюбленими спеціями.

Смачного 😉

0 коментарів до “Суп “Рамен”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *