Нам знадобиться:
- курага – 250 г
- чорнослив – 250 г
- родзинки – 200 г
- грецькі горіхи – 200 г
- кокосова стружка – для посипки
Спосіб приготування:
Перемелюємо в блендері горіхи і пересипаємо в миску.
Висипаємо в блендер вимитий і висушений ізюм, і теж подрібнюємо. Отриману масу викладаємо до горіхової крихти.
Подрібнюємо чорнослив і додаємо його до горіхів і родзинок.
Висипаємо в блендер курагу і додаємо кілька скибочок лимона, щоб цукерки не вийшли занадто солодкими. Отриману суміш додаємо до горіхів, родзинок і чорносливу.
В отриману суміш додаємо кокосову стружку і перемішуємо.
Насипаємо кокосову стружку на тарілку. З липкої цукеркової маси формуємо кульки, і обкачуємо у кокосовій стружці. Обвалювати можна ще й в макових зернах, кунжуті, какао. Корисні і натуральні цукерки готові.
Смачного 😉
0 коментарів до “Цукерки з сухофруктів”Додати →