Нам знадобиться:
Для тіста:
- яйця – 2 шт.
- вершкове масло – 60 г
- олія – 60 мл.
- молоко – 280 мл.
- оцет 6% – 1 ст.л.
- борошно – 250 г
- сода – 1,5 ч.л.
- сіль – 1/3 ч.л
- цукор – 300 г
- какао – 50 г
- ванілін – 1 г
Для крему:
- сметана – 350 г
- цукрова пудра – 80 г
- ванілін – 0,5 г
Спосіб приготування:
Для приготування тіста необхідно змішати всі сухі інгредієнти. Після цього додати яйця, масло, олію, молоко.
Змішати все міксером до однорідності. Додати оцет.
Ставимо в розігріту духовку до 170 градусів і випікаємо 50-60 хвилин.
З сметани, цукрової пудри і ваніліну приготуємо крем. Для цього збиваємо сметану з цукром і ваніліном за допомогою міксера доти, поки вона не стане густою. Бісквіту дамо трохи охолонути, розділимо на 3 частини і помастимо кремом.
Прикрашаємо за бажанням. У нас 4 сектори: 2 сектори – це крихти коржа, інші – кокосова стружка.
Смачного 😉
0 коментарів до “Супершвидкий шоколадний торт”Додати →