Нам знадобиться:
- вівсяні пластівці (швидкого приготування) – 5 ст. л.
- молоко – 5 ст. л. + 100 мл
- куряче яйце – 1 шт.
- цукор – 2 ст. л. + за смаком
- какао – 3 ст. л.
- розпушувач – 1/2 ч. л.
- домашній сир (творог) – 250 г
- желатин – 10 г
- ваніль за смаком
Спосіб приготування:
В блендері змішати вівсяні пластівці, 5 ст. л. молока, яйце, 2 ст. л. цукру, какао-порошок і розпушувач.
Збити до однорідності, перелити в форму і відправити в мікрохвильовку на 3 хвилини при потужності 900 Вт.
Бісквіт готовий – можна розрізати його на дві частини або спекти ще один.
Желатин замочити в холодному молоці на 5 хвилин. Сир і цукор збити блендером. Прогріти молоко з желатином до повного розчинення, постійно помішуючи вінчиком. Не дати закипіти! Влити цю суміш тонкою цівкою в сирну суміш і знову збити блендером до повної однорідності.
На дно форми викласти один корж, вилити сирну суміш і закрити другим коржем. Покласти в холодильник мінімум на 3 години, а краще на ніч.
Після застигання для більш естетичного вигляду можна обрізати надлишки суфле.
Смачного 😉
0 коментарів до “Кіндер пінгві”Додати →