Нам знадобиться:
- печиво «До кави» – 400 г
- сир (творог) – 500 г (можна більше)
- цукор – 5 ст.л.
- сметана – 5 ст.л.
- червоне желе – 1 п.
- зелене желе – 1 п.
- кава або молоко
- банан – 1 шт.
- нектарин – 1 шт.
Розраховано на форму 30 х 18 см.
Спосіб приготування:
Приготувати желе згідно рецепту на упаковці.
Вмокаємо печиво в теплу каву або молоко і викладаємо в форму.
Готуємо сирний крем. Для цього перетираємо у блендері сир, цукор і сметану до однорідної маси.
Банан нарізаємо пластинками.
Змащуємо шар печива кремом.
На крем викладаємо банан і кубики желе.
Знову змащуємо кремом і викладаємо шар просоченого печива.
Наступний шар – крем, порізаний пластинками нектарин і кубики желе.
Печиво, що залишилось, подрібнюємо на крихту і посипаємо зверху десерт.
Десерт «Літня насолода» готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Десерт “Літня насолода””Додати →