Нам знадобиться:
- яйця (невеликі курячі або перепелині)
- помідори чері
- звіжа зелень петрушки
- червоний болгарський перець
- перець чорний (горошок)
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Яйця зварити, остудити і почистити. Помідори помийте і витріть паперовими рушниками. Петрушку теж помийте і висушіть. Помідори та яйця порозрізайте навпіл.
Тепер беремо половинку помідорки, зверху кладемо половинку яйця. Для стійкості “курчати” зріжте трішки низ помідорки. Після цього потрібно прикріпити гребінці і крильця з петрушки, дзьоби з болгарського перцю і очі з чорного перцю.
Смачного 🙂
0 коментарів до “Закуска “Святкові курчата””Додати →