Нам знадобиться:
- цвітна капуста – 250 г
- сухарі панірувальні – 15 г
- оливкова олія – 15 г
- яйця – 2 шт.
- вершкове масло – 20 г
- пармезан – 20 г
- фета – 25 г
- петрушка – 5 г
- соус “Бешамель” – 100 г
Спосіб приготування:
Відділити білки від жовтків. Білки збити з дрібкою солі.
Цвітну капусту помити, розділити на суцвіття, відварити в киплячій воді пару хвилин.
Додати до цвітної капусти сир фета.
Додати пармезан.
Додати жовтки.
Додати соус “Бешамель”.
Збити до однорідності.
Перекласти в глибоку миску, додати сіль і перець за смаком, дрібно нарізану петрушку.
Акуратно ввести збиті білки.
Форми змастити вершковим маслом.
Присипати панірувальними сухарями, розкласти по формах майбутнє суфле.
Присипати зверху панірувальними сухарями.
Полити оливковою олією.
Поставити в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Духовку під час запікання не відкривати, інакше суфле не підніметься.
Суфле з цвітної капусти готове!
Смачного 😉
0 коментарів до “Суфле з цвітної капусти”Додати →