Нам знадобиться:
- сало сире 500 г
- сіль
- вода 500 мл.
- перець чорний мелений
- паприка 1 ст. л.
- сушений часник 1/2 ч. л.
- олія
Спосіб приготування:
Сало помити, обсушити, шкіру пошкребти ножем.
У каструлю наливаємо воду, добряче солимо, (опущене в солону воду куряче яйце має спливти), кип’ятимо, цим теплим розчином заливаємо сало, яке склали в ємність шкірою вгору.
Даємо маринаду охолонути до кімнатної температури, і ставимо в холодильник на добу. Дістаємо сало, обсушуємо, присипаємо, втираючи, меленим чорним перцем.
Сало ставимо в чашу мультиварки, включаємо режим «Гаряче копчення» час 40 хвилин. Після цього даємо охолонути.
Паприку змішуємо з сухим часником і невеликою кількістю олії до стану каші. Обмащуємо сало отриманою сумішшю, тонким шаром, загортаємо в плівку або фольгу і ставимо в холодильник або морозилку на кілька годин, це допоможе нам нарізати сало тонкими скибочками.
Смачного 😉
0 коментарів до “Сало гарячого копчення в паприці”Додати →