Нам знадобиться:
- баклажани – 2 шт.
- сир бринза – 150 г
- волоські горіхи – 50 г
- часник – 1 зуб.
- зелень петрушки або базиліка – пучок
- олія
- сіль
- сметана або майонез – 1-2 ст. л.
Спосіб приготування:
Баклажани нарізаємо вздовж, тонкими скибочками, близько 5 мм.
Посипаємо сіллю і залишаємо на 20-30 хвилин. Для того щоб вийшла гіркота.
Обсмажуємо баклажани на невеликій кількості олії з кожного боку.
Викладаємо на серветку, щоб стекла олія.
Готуємо начинку для фарширування. Отже, бринзу тремо на дрібній тертці.
Подрібнюємо волоські горіхи і додаємо до сиру.
Вичавлюємо часник і подрібнюємо зелень, також додаємо до сиру.
Трохи зволожуємо суміш сметаною або майонезом і гарно перемішуємо.
Починаємо робити рулетики. На край викладаємо трохи начинки і скручуємо.
Рулетики з баклажанів із бринзою і горіхами готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Рулетики з баклажанів із бринзою і горіхами”Додати →