Нам знадобиться:
- короп – 1,5 кг
- картопля – 3 шт.
- цибуля – 1 шт.
- помідори – 200 г
- часник – 2 зуб.
- вода – 2,5 л.
- петрушка – 1 пуч.
- лимонний сік – 1 ст. л.
- лавровий лист – 3 шт.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Рибу ретельно промиваємо, видаляємо нутрощі і луску. Нарізаємо великими шматками.
Картоплю нарізаємо невеликими кубиками.
Чистимо цибулю.
У каструлю викладаємо рибу, цибулю і картоплю. Заливаємо водою і доводимо до кипіння. Варимо близько 20 хвилин.
Додаємо порізані крупно помідори, зелень, лавровий лист і пропущений через прес часник. Солимо, перчимо за смаком і продовжуємо варити.
Цибулину викидаємо, а шматки коропа викладаємо в тарілку і скроплюємо лимонним соком.
Розливаємо по тарілках. Уха з коропа готова!
Смачного 😉
0 коментарів до “Уха з коропа”Додати →