Нам знадобиться:
- квасоля – 500 г
- ребра свинячі копчені – 500 г
- сметана – 250 г
- борошно – 2 ст. л.
- часник – 2 зуб.
- паста томатна – 1 ст. л.
- олія – для смаження
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Готуємо необхідні інгредієнти для супу. Суху квасоля на ніч попередньо замочуємо. Ребра розрізаємо на шматочки. Замочену квасолю заливаємо холодною водою і додаємо промиті копчені ребра. Варимо на середньому вогні.
Тим часом готуємо зажарку. Обсмажуємо 1 ст. л. борошна протягом хвилини, а потім додаємо подрібнений часник і томатну пасту. Ретельно все перемішуємо і заливаємо окропом. Повинна вийде консистенція каші.
Дістаємо ребра з бульйону і відокремлюємо м’ясо. Нарізаємо шматочками і кидаємо назад до квасолі. Додаємо до супу заправку з сметани і 1 ст. л. борошна.
Коли квасоля буде готова, додаємо томатну зажарку. Солимо, перчимо і варимо 5-7 хвилин.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп з квасолею на копчених ребрах”Додати →