Нам знадобиться:
- сир плавлений – 400 г
- креветки – 300 г
- морква – 1 шт.
- печериці – 150 г
- цибуля – 1 шт.
- оливкова олія – 50 г
- картопля – 2-3 шт.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Почистити креветки, моркву, цибулю та печериці. Гриби і цибулю нарізати тонкими слайсами, моркву натерти на тертці.
Обсмажити гриби, цибулю та моркву на оливковій олії до напівготовності.
Нарізати картоплю.
Викласти в каструлю обсмажену цибулю, моркву і печериці, добавити картоплю і почищені креветки.
Залити гарячою водою і додати сир. Активно розмішати до повного розчинення сиру. Варити 15 хвилин.
Розлити по тарілках і подавати до столу з часниковим тостом. Також можна додати в суп дві-три краплі лимонного соку.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп з креветками та сиром”Додати →