Нам знадобиться:
- куряче філе – 200 г
- печериці – 100 г
- молоко – 250 мл
- цибуля – 1 шт.
- твердий сир – 50-100 г
- вершкове масло – невеличкий шматок
- олія – для обсмажування
- спеції для курки та грибів – за смаком
Спосіб приготування:
Нарізати гриби невеличкими шматочками, а цибулю тоненькими півкільцями.
Куряче філе нарізати невеликими кубиками і обсмажити на вершковому маслі. Також обсмажити печериці. На окремій сковорідці обсмажити на олії цибулю.
Спеції для курки та грибів всипати в миску і розвести молоком.
Вилити суміш в сковорідку з куркою і грибами. Постійно помішуючи, тушити пару хвилин. Додати обсмажену цибулю, перемішати і зняти з вогню.
Розкласти по порційним формочкам для випічки (ідеально підійдуть керамічні), посипати тертим сиром і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин. При подачі жульєн можна прикрасити свіжою зеленню.
Смачного 😉
0 коментарів до “Жульєн з куркою і грибами”Додати →