Закуска "Сирні мандаринки"

Закуска “Сирні мандаринки”

Нам знадобиться:

  • морква – 3 шт.
  • сир плавлений – 300 г
  • яйця – 2 шт.
  • вершки – 2 ч.л.
  • вершкове масло – 30 г
  • оливки – за смаком
  • часник – за смаком

Спосіб приготування:

Моркву помити, почистити і натерти на дрібній тертці. Потушкувати моркву на вершковому маслі з сіллю і цукром (додавайте до смаку) до м’якості. Остудити.

Плавлений сир (вибирайте не дуже м’який) натерти на тертці. Додати дрібно нарізані зварені яйця і пропущений через прес часник (1-2 зубчики). Розім’яти все виделкою до однорідності. Додати 2 чайні ложки густих вершків (їх можна замінити густою сметаною або майонезом), перемішати до однорідності.

Вологими руками сформувати невеличкі кульки розміром з мандаринку, всередину яких вкласти оливку без кісточки. Кульки обваляти в смаженій моркві.

Готові “мандаринки” прибрати в холодильник мінімум на пів години. Перед подачею можна додати їм ще більш реалістичний вигляд – зробити “хвостики” з гвоздики, а “листочки” – з цілого сушеного лаврового листа.

рецепт закуски сирні мандаринки

Смачного 😉

0 коментарів до “Закуска “Сирні мандаринки”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *