Нам знадобиться:
- яловичина (ошийок) – 700 г
- курага – 3/4 скл. (якщо дуже засушена, замочити на 15 хв. теплою водою)
- сіль, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Ошийок відбити, щоб був більш-менш однаковим по товщині. Посолити, посипати спеціями і травами. Викласти курагу і сформувати рулет.
Сколоти краї рулета зубочистками, щоб не розійшлися і обв’язати рулет простою ниткою.
Зубочистки вийняти.
Рулет зверху посолити і посипати спеціями і травами. Загорнути в два шари фольги і помістити на деко. Духовку розігріти до 200 градусів і поставити в неї деко з рулетом. Випікати 2 години. Залишити в фользі до повного охолодження, потім поставити в холодильник.
Розгорнути рулет і зняти нитки. Тонко нарізати.
Смачного 😉
0 коментарів до “Яловичий рулет з курагою”Додати →