Нам знадобиться:
- 3-5 середніх цибулин
- яйця – 2-3 шт.
- борошно – 2 ст. л.
- вода – 1 ст. л.
- соняшникова олія – 1/2 ч. л. в кляр + для смаження
- сіль, перець, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Очищаємо цибулю, нарізаємо кільцями приблизно 0,5-0,7 см в товщину, після чого роз’єднуємо на окремі колечка. Трошки присолити.
Готуємо кляр. Для цього вбиваємо в досить глибоку і широку тарілку яйця, додаємо борошно, воду і соняшникову олію. Ретельно перемішуємо до консистенції рідкої сметани.
Далі вмочуємо колечка в кляр і відразу кладемо на заздалегідь розігріту сковорідку. Олії в сковорідці або фритюрі має бути досить багато, приблизно 1 см.
Обсмажуємо до золотистої скоринки і викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.
Цибулеві кільця в клярі – це чудова закуска до пива, гарно смакує з вершково-часниковим соусом.
Смачного 😉
0 коментарів до “Цибулеві кільця в клярі”Додати →