Цибулеві кільця в клярі

Нам знадобиться:

  • 3-5 середніх цибулин
  • яйця – 2-3 шт.
  • борошно – 2 ст. л.
  • вода – 1 ст. л.
  • соняшникова олія – 1/2 ч. л. в кляр + для смаження
  • сіль, перець, спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Очищаємо цибулю, нарізаємо кільцями приблизно 0,5-0,7 см в товщину, після чого роз’єднуємо на окремі колечка. Трошки присолити.

Готуємо кляр. Для цього вбиваємо в досить глибоку і широку тарілку яйця, додаємо борошно, воду і соняшникову олію. Ретельно перемішуємо до консистенції рідкої сметани.

Далі вмочуємо колечка в кляр і відразу кладемо на заздалегідь розігріту сковорідку. Олії в сковорідці або фритюрі має бути досить багато, приблизно 1 см.

Обсмажуємо до золотистої скоринки і викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.
Цибулеві кільця в клярі – це чудова закуска до пива, гарно смакує з вершково-часниковим соусом.

рецепт цибулевих кілець в клярі

Смачного 😉

0 коментарів до “Цибулеві кільця в кляріДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *