Нам знадобиться:
- 1 середній цукіні
- олія
- 50 г. сиру фета
Для песто:
- базилік (листя без стебел) – 100 г
- сир пармезан – 100 г
- кедрові горішки – 30 г
- часник – 3 зубці
- оливкова олія – 150 г
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Цукіні нарізаємо на кружечки шириною 0,5-1 см. Розігріваємо сковорідку з олією.
Обсмажуємо цукіні на олії на середньому вогні з кожного боку (приблизно 3-5 хв.) до м’якості і легкої золотистої скоринки.
На даному етапі нам знадобиться соус песто, як його приготувати читайте тут.
Додаємо песто в сковорідку і прогріваємо ще кілька хвилин. Знімаємо з вогню.
Готову страву посипаємо розкришеним сиром фета, прикрашаємо листочками базиліку. Закуску подаємо теплою.
Смачного 😉
0 коментарів до “Тепла закуска з цукіні, песто і фета”Додати →