Свинина, томлена в цибулинні

Свинина, томлена в цибулинні

Нам знадобиться:

  • свиняча шия – 1,2 кг
  • лавровий лист – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • корінь селери – невеликий шматочок
  • часник – 8 зубчиків
  • паприка мелена – 1 ст. л.
  • перець гострий червоний мелений – 0,5 ч. л.
  • цибулиння – 2 жмені

Спосіб приготування:

М’ясо зачистити, видалити некрасиві шматочки. Перев’язати шматок м’яса нитками, щоб тримало форму.

Викласти м’ясо в каструлю на промите цибулиння, залити водою і довести до кипіння. Зняти піну, зменшити вогонь, додати крупно порізаний корінь селери, 2 зубчики часнику, сіль і лавровий лист. Варити при мінімальному кипінні (щоб тільки інколи булькало) 2 години під кришкою. М’ясо залишити остигати в ароматному розсолі.

Часник, що залишився видавити через часникодавку, перемішати з паприкою і гострим перцем. М’ясо вийняти з розсолу і обсушити.

Натерти м’ясо з усіх боків сумішшю часнику з перцем.

Обернути фольгою і витримати в холодильнику не менше 8 годин.

Зняти нитки, нарізати м’ясо і подавати до столу.

рецепт свинини в цибулинні

Смачного 😉

0 коментарів до “Свинина, томлена в цибулинніДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *