Нам знадобиться:
- свиняча грудинка зі шкіркою – 1 кг
- чорнослив без кісточок – 50 г
- курага – 50 г
- чищені грецькі горіхи – 50 г
- сіль
- суміш перців (мелена)
Спосіб приготування:
На шкірці робимо гострим ножем надрізи 2 х 2 см. Курагу і чорнослив промиваємо і сушимо, потім ріжемо дрібними шматочками. Горіхи подрібнюємо качалкою. З солі та перцю робимо суміш і натираємо цією сумішшю м’ясо з двох сторін.
Викладаємо сухофрукти з горіхами на грудинку.
Скручуємо грудинку рулетом і обв’язуємо кулінарною ниткою.
Потім загортаємо в фольгу і поміщаємо на деко. Ставимо в духовку на 1,5 години при температурі 200 градусів. Щоб рулет зарум’янився, розрізаємо фольгу і запікаємо рулет відкритим 15-20 хвилин з одного боку, потім 15-20 хвилин з іншого.
Дамо рулету охолонути зав’язаним.
Коли добре охолоне, знімемо нитки і ріжемо на шматочки.
Смачного 😉
0 коментарів до “Свинний рулет з сухофруктами”Додати →