Нам знадобиться:
- 1 банка маслин без кісточок
- 4 великих помідори
- 1 скл. білих хлібних крихт
- 1 ст.л. італійських трав
- 1 зубчик часнику
- 1 ст.л. оливкової олії
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів. З помідорів відрізати вершечок і видалити м’якоть.
Маслини дістати з банки і порізати на четвертинки.
М’якоть дрібно порізати.
Змішати подрібнену м’якоть, хлібні крихти, приправи, маслини, розчавлений часник.
Наповнити отриманою сумішшю помідори, накрити зрізаною “кришкою”, збризнути олією і запікати 30 хв.
Подавати закуску гарячою, прикрасивши зеленню.
Смачного 😉
0 коментарів до “Помідори, фаршировані маслинами”Додати →