Нам знадобиться:
- шпинат – 500 г
- цибуля – 200 г
- грецькі горіхи – 100 г
- часник – 2 зубчика
- кінза – 12 гілочок
- петрушка – 3 гілочки
- зелений перець чилі – 1 шт.
- винний оцет – 20 мл
- сіль – за смаком
- гранат – за смаком
Спосіб приготування:
Шпинат відварити протягом декількох хвилин. Потім відкинути на друшляк, викласти на паперові рушники і дати охолонути.
Дрібно нарізати цибулю, часник, перець, кінзу і петрушку.
Коли шпинат охолоне, прокрутити його через м’ясорубку разом з горіхами.
Перемішати все до однорідної маси, додавши винний оцет і сіль. Надати масі красиву форму (кульки), викласти на тарілку і прикрасити зернами граната.
Смачного 😉
0 коментарів до “Пхалі зі шпинату”Додати →