Нам знадобиться:
- кабачок – 1 шт.
- твердий сир – 50 г
- яйце – 1 шт.
- цибуля, часник, зелень – за смаком
- сіль, перець – за смаком
- олія – для обсмажування
Спосіб приготування:
Кабачок чистимо і натираємо на крупній тертці, сир – так само.
Цибулю, часник і зелень дрібно нарізаємо.
Всі продукти змішуємо і додаємо сіль, спеції за смаком. Якщо виходить дуже рідке – можна додати ложку борошна або манки.
Сковорідку розігріваємо з досить великою кількістю олії. Смажимо на середньому вогні під кришкою. Можна викладати кабачкові деруни за допомогою кулінарного кільця (тоді вони виходять всі однакового розміру і з рівними краями), а можна просто за допомогою столової ложки.
Хвилини через 3-4, коли верх не буде виглядати рідким, перевертаємо, і смажимо ще хвилини 3.
Подаємо кабачкові деруни гарячими до столу. Можна зі сметаною, а можна як гарнір до чогось.
Смачного 😉
0 коментарів до “Кабачкові деруни”Додати →