Нам знадобиться:
- шпроти – 12 шт.
- бородінський хліб – 6 скибок
- сир плавленний – 200 г
- зелена цибуля
- яєчний жовток – 2 шт.
- редис – 6 шт.
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- кріп або мариновані огірки
Спосіб приготування:
Насамперед, приготуйте сирну масу. Для цього шматки плавленого сиру твердої консистенції натріть на крупній тертці. Додайте до сиру 3 ст. л. води і при постійному помішуванні нагрівайте суміш до розчинення сиру, суміш повинна стати більш-менш однорідною.
Додайте до сирної суміші промитий і нарізаний кріп, перемішайте (або замість кропу додайте мариновані огірки).
Намастіть сирну суміш на скибочки бородінського хліба.
Викладіть по 2 рибини на кожен бутерброд (одна половина бутерброда має бути вільною).
Цибулю наріжте тонкими кільцями, викладіть поверх шпрот. На вільну половину бутербродів викладіть кружечки редиски.
Бутерброди прикрасьте нарізаною зеленою цибулею. Розкришіть жовтки, викладіть крихту всередину кілець цибулі. Бутерброди готові для подачі або можете зберігати їх кілька годин у холодильнику в закритому вигляді.
Смачного 😉
0 коментарів до “Бутерброди зі шпротами по-норвежськи”Додати →